Εκδοτικός Οίκος - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΟΛΥΒΙ | Θεσσαλονίκη, Λ. Ιασωνίδου 10, 55132, Καλαμαριά | Τηλ. 2311 284046, 6948 524500 | ekdoseis_molybi@yahoo.gr

Βιβλία ανα συγγραφέα

Όροι και συνθήκες χρήσης

Ο ιστοχώρος ekdoseis-molybi.gr προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους:

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης οφείλει να μελετήσει προσεκτικά τους κάτωθι όρους πριν τη χρήση των υπηρεσιών που προσφέρει το ekdoseis-molybi.gr και σε περίπτωση που δε συμφωνεί με κάποιον από αυτούς δεν πρέπει να χρησιμοποιήσει καμία από τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Οι όροι αυτοί μπορούν οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιηθούν από το ekdoseis-molybi.gr και ο επισκέπτης ή χρήστης οφείλει να ελέγχει για τυχόν αλλαγές των όρων χρήσης. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης ή χρήστης συνεχίζει να κάνει χρήση οποιασδήποτε από τις προσφερόμενες υπηρεσίες τεκμαίρεται ότι αυτός αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους τροποποιημένους όρους χρήσης.

Το ekdoseis-molybi.gr δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα, την πληρότητα και το περιεχόμενο των πληροφοριών που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του, υπό την επιφύλαξη τυχών τυπογραφικών λαθών ή τεχνικών προβλημάτων που δεν μπορούν να προβλεφθούν.

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ekdoseis-molybi.gr οφείλει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες που του παρέχονται από την παρούσα ιστοσελίδα σύμφωνα με τον νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη σε τρίτους, σε πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή στην παρούσα ιστοσελίδα.

Το ekdoseis-molybi.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας αυτής, δεν εγγυάται όμως ότι οι λειτουργίες του δικτυακού τόπου ή των servers θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς ή άλλα παρόμοια στοιχεία.

Το ekdoseis-molybi.gr δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για απόψεις εγγεγραμμένων χρηστών που δημοσιεύονται στα εκάστοτε σχόλια. Παρόλ' αυτά, το ekdoseis-molybi.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής των δημοσιεύσεων που έχουν υβριστικό περιεχόμενο, προσβλητικά σχόλια ή προσωπικά στοιχεία.

Η παρούσα ιστοσελίδα περιέχει διαφημίσεις και ενδέχεται να εμπεριέχει παραπομπές σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Το ekdoseis-molybi.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών καθώς και για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.

Ολόκληρο το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, γραφικών, εικόνων, κειμένων, σχεδίων, φωτογραφιών, κα., αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ιδιοκτήτη της και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου (Νόμος 2121/93), του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται τυχόν αναπαραγωγή, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς σκοπούς.

Η πρόσβαση στην παρούσα ιστοσελίδα δεν συνεπάγεται κανένα επιπλέον κόστος πέραν του ισχύοντος τιμολογιακού καθεστώτος για την πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπως έχει διαμορφωθεί από τους αρμόδιους παροχείς διαδικτύου.

Το ekdoseis-molybi.gr συμμορφώνεται πλήρως προς τις διατάξεις του νόμου 2251/1994 για την Προστασία των Καταναλωτών καθώς και την υπουργική απόφαση Ζ1-496/2000 για τις πωλήσεις από απόσταση.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που παρέχει ο χρήστης στο ekdoseis-molybi.gr γίνεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (Ν. 2472/1997), τη συναφή εθνική και κοινοτική νομοθεσία και τις σχετικές αποφάσεις και πράξεις της αρμόδιας Αρχής. Απαραίτητα προσωπικά στοιχεία ώστε να είναι εφικτή η αγορά προϊόντων μέσω του ekdoseis-molybi.gr θεωρούνται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός τηλεφώνου, η ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου (e-mail) και η ταχυδρομική διεύθυνση του χρήστη.

Το ekdoseis-molybi.gr δεσμεύεται ότι δε θα ενοικιάσει, πουλήσει, κοινοποιήσει ή παραχωρήσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών σε τρίτους για κανέναν λόγο. Τα προσωπικά δεδομένα των εγγεγραμμένων χρηστών μπορούν να αφαιρεθούν από τη βάση δεδομένων του ekdoseis-molybi.gr μετά από σχετικό αίτημά τους.

Τα μοναδικά στοιχεία που ενδέχεται να υποστούν επεξεργασία μετά τη συλλογή τους είναι η IP διεύθυνση των επισκεπτών ή χρηστών, η ημερομηνία και η ώρα επίσκεψης στην ιστοσελίδα μας, το λειτουργικό του χρήστη και ο browser που χρησιμοποιεί. Τα δεδομένα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στη βελτίωση της διαχείρισης της ιστοσελίδας και για στατιστικούς σκοπούς.

Οι διαφορές που τυχόν προκύψουν από τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος διέπονται από το Διεθνές, το Κοινοτικό και το Ελληνικό Δίκαιο και περιλαμβάνονται σε αυτές οι διατάξεις του Π.Δ 131/30.4.2003 και του Ν. 2251/1994, υπάγονται στην αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

Το ekdoseis-molybi.gr χρησιμοποιεί σαν βασικό κορμό της βάσης του τη βάση του εθνικού κέντρου βιβλίου (βιβλιονέτ) και ενημερώνεται καθημερινά. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι εκδότες αμελούν να ενημερώσουν τη βάση της βιβλιονέτ για αλλαγές σε τιμές και για διαθεσιμότητα κάποιων τίτλων. Σε περίπτωση ανατίμησης κάποιου τίτλου από την παραγγελίας σας, θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας πριν εκτελέσουμε την παραγγελία σας για να επιβεβαιώσουμε ότι επιθυμείτε τον τίτλο με τη νέα τιμή. Σε περίπτωση που ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεν είναι διαθέσιμα, θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) ή μέσω τηλεφώνου ώστε να επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε την εκτέλεση της παραγγελίας σας με τους υπόλοιπους τίτλους που είναι άμεσα διαθέσιμοι. Σε κάθε περίπτωση, το κόστος των μη διαθέσιμων τίτλων θα επιστραφεί άμεσα στην πιστωτική σας κάρτα, στο λογαριασμό σας στο paypal ή στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του συστήματος μας ή τηλεφωνικώς, μόνο εφόσον δεν έχει αρχίσει η διαδικασία τιμολόγησης της παραγγελίας σας.


Καλάθι  

Δεν υπάρχουν βιβλία

Αποστολή 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Εκδόσεις Μολύβι

Λ. Ιασωνίδου 10, 55132
Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά
2311 284046
6948 524500
ekdoseis_molybi@yahoo.gr

Τελευταίες ανακοινώσεις

προβολή όλων

PayPal