Εκδοτικός Οίκος - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΟΛΥΒΙ | Θεσσαλονίκη, Λ. Ιασωνίδου 10, 55132, Καλαμαριά | Τηλ. 2311 284046, 6948 524500 | ekdoseis_molybi@yahoo.gr

Βιβλία ανα συγγραφέα

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΟΛΥΒΙ
Εκδοτικός Οίκος ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΟΛΥΒΙ | Θεσσαλονίκη

Διεύθυνση

Λ. Ιασωνίδου 10, 55132, Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά

Τηλέφωνο

2311 284046, 6948 524500

E-mail

Το «Μολύβι» είναι ένας πολυχώρος δημιουργικής έκφρασης και επικοινωνίας. Δραστηριοποιείται σε μεγάλο εύρος της τέχνης, των γραμμάτων, του πολιτισμού και της επιστήμης, με σύγχρονο τρόπο, με πρωτοτυπία και πρωτοπορία, χωρίς δογματισμούς και προκαταλήψεις.

Πάνω από όλα, υποστηρίζει την ελεύθερη διάδοση των ιδεών και απόψεων, την ελευθερία του καλλιτέχνη, του διανοούμενου, του δημιουργού. Για την ακρίβεια, υποστηρίζει την καλλιτεχνική, πνευματική ή επιστημονική δημιουργία, όπως και κάθε εγχείρημα επικοινωνίας, με τα πλέον σύγχρονα και καινοτομικά μέσα προβολής, διάδοσης και αλληλεπίδρασης με το ευρύ κοινό στις «τέσσερεις γωνιές του πλανήτη».

Ενδεικτικά, μόνο το «Μολύβι» δραστηριοποιείται στον χώρο των εκδόσεων, αναλαμβάνοντας έντυπες ή και ηλεκτρονικές εκδόσεις χωρίς περιορισμό στο ύφος, στο περιεχόμενο, στα μηνύματα, εφόσον δεν προσβάλλουν, δεν θίγουν και δεν καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα και αξίες.

Επίσης, οργανώνει εκπαιδεύσεις, σεμινάρια, εργαστήρια, ημερίδες, συνέδρια, σε ποικίλα αντικείμενα που καλύπτουν ποικίλους τομείς, επαγγελματικά/επιχειρηματικά ενδιαφέροντα, πνευματικές/φιλοσοφικές ανησυχίες ή ψυχολογικές ανάγκες («δημιουργική γραφή», «η τέχνη της επικοινωνίας», «αυτογνωσία, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση», κ.ά.).

Υλοποιεί project με πολιτιστικό, καλλιτεχνικό, ανθρωπιστικό, πολιτικό («αχρωμάτιστο») ή επιστημονικό περιεχόμενο (εκθέσεις, ειδικές εκδόσεις, ανάπτυξη πολυμεσικών εφαρμογών, διαγωνισμούς, θεάματα, ραδιοφωνικές ή κινηματογραφικές παραγωγές), αξιοποιώντας ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και ειδικών συμβούλων επικοινωνίας.

Ιδιαίτερα, ενδιαφέρεται για συνεργασία, προβολή και προώθηση του έργου νέων δημιουργών. Και με την έννοια που έδωσε στους «νέους» ο Πικάσο («μου πήρε πολύ χρόνο για να γίνω νέος»). Το «Μολύβι» γράφει, δημιουργεί επικοινωνεί… με ποιότητα. Αυτή είναι η μοναδική και βασική φιλοσοφία που υιοθετεί στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των δράσεων που αναλαμβάνει. Τήρηση υψηλών προδιαγραφών, υψηλή αισθητική, ανάδειξη της λεπτομέρειας που εξασφαλίζει τη μοναδικότητα.

Δε συμμεριζόμαστε την άκρατη και άκριτη «μαζικοποίηση» της επικοινωνίας και κατανάλωσης και οι δράσεις που προκρίνει το «Μολύβι», πάντοτε σε συνεργασία με τον «πελάτη»-εταίρο, έχουν βέλτιστη σχέση μεταξύ οικονομικής επένδυσης και ανταποδοτικότητας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις συνεργασίας και συν-δημιουργίας. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ακτίνα δράσης το άπειρο!

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις ιδέες και προτάσεις σας.

Για το «Μολύβι»,
Μάνος Αμπατζής

  • ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΟΛΥΒΙ
  • ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΟΛΥΒΙ
  • ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΟΛΥΒΙΚαλάθι  

Δεν υπάρχουν βιβλία

Αποστολή 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Εκδόσεις Μολύβι

Λ. Ιασωνίδου 10, 55132
Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά
2311 284046
6948 524500
ekdoseis_molybi@yahoo.gr

Τελευταίες ανακοινώσεις

προβολή όλων

PayPal