Εκδοτικός Οίκος - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΟΛΥΒΙ | Θεσσαλονίκη, Λ. Ιασωνίδου 10, 55132, Καλαμαριά | Τηλ. 2311 284046, 6948 524500 | ekdoseis_molybi@yahoo.gr

Βιβλία ανα συγγραφέα

(eBook) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ e-Learning: Σχεδίαση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων σε περιβάλλοντα ηλεκτρονικής μάθησης

(eBook) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ e-Learning: Σχεδίαση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων σε περιβάλλοντα ηλεκτρονικής μάθησης
 

Η παρούσα μελέτη επικεντρώνεται στις μεθοδολογίες σχεδίασης εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων σε περιβάλλοντα ηλεκτρονικής μάθησης, δηλαδή στους τρόπους με τους οποίους γίνεται η σχεδίαση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στα εν λόγω περιβάλλοντα.

Περισσότερες λεπτομέρειες


10,00 € (με Φ.Π.Α.) 

978-618-5398-47-7

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο.

Στη λίστα επιθυμιών

10 άλλο/α βιβλίο/α της ίδιας κατηγορίας:

Η ραγδαία εξάπλωση των τεχνολογιών του διαδικτύου (internet) και του παγκόσμιου ιστού, σε συνδυασμό με τη χρήση υπολογιστικών συστημάτων για την υποστήριξη της μαθησιακής διαδικασίας, συνέβαλαν καθοριστικά στη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών, ώστε να μπορεί να υλοποιηθεί η ιδέα για αποτελεσματική εκπαίδευση από απόσταση με τη χρήση υπολογιστή. Η δυναμική των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που βασίστηκαν στον παγκόσμιο ιστό (world wide web), καθώς και οι συνεχείς εξελίξεις στο πεδίο των μαθησιακών τεχνολογιών, οδήγησαν σε μια νέα θεώρηση του εν λόγω πεδίου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη διαμόρφωση της έννοιας ηλεκτρονική μάθηση.

Η παρούσα μελέτη επικεντρώνεται στις μεθοδολογίες σχεδίασης εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων σε περιβάλλοντα ηλεκτρονικής μάθησης, δηλαδή στους τρόπους με τους οποίους γίνεται η σχεδίαση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στα εν λόγω περιβάλλοντα. Στην κατεύθυνση αυτή, μελετώνται οι βασικές έννοιες που αφορούν στη σχεδίαση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, καθώς και ζητήματα που συνδέονται με τα δομικά στοιχεία της σχεδίασης της εκπαιδευτικής διαδικασίας και στη συνέχεια χαρτογραφείται το πεδίο της ηλεκτρονικής μάθησης, μελετάται ο ρόλος των προδιαγραφών στο εν λόγω πεδίο, αναδεικνύονται οι βασικές τάσεις σχεδίασης εκπαιδευτικών πρακτικών και παρουσιάζονται οι προδιαγραφές που συνδέονται με αυτές τις τάσεις.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στις προδιαγραφές που επικεντρώνονται στην περιγραφή της εκπαιδευτικής διαδικασίας, στα λογισμικά που την υποστηρίζουν, καθώς και στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η εν λόγω περιγραφή. Επιπρόσθετα, με βάση τη μελέτη που έχει προηγηθεί, παρουσιάζεται ένα πλαίσιο – μία μέθοδος τεσσάρων φάσεων για τη σχεδίαση εκπαιδευτικών σεναρίων σε περιβάλλοντα ηλεκτρονικής μάθησης.

  • ISBN: 978-618-5398-47-7
  • Γενικές σημειώσεις: Σχεδίαση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων σε περιβάλλοντα ηλεκτρονικής μάθησης
  • Γλώσσα: Ελληνική
  • Έκδοση:
  • Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΟΛΥΒΙ
  • Έτος έκδοσης: 2022
  • Σελιδοποίηση: 150
  • Συντελεστές: Αντώνιος Κόκκονος, Συγγραφέας
  • Τίτλος: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ e-Learning: Σχεδίαση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων σε περιβάλλοντα ηλεκτρονικής μάθησης
  • Τύπος μέσου: Ψηφιακή έκδοση / PDF ebook

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών προς το παρόν.

Καλάθι  

Δεν υπάρχουν βιβλία

Αποστολή 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Εκδόσεις Μολύβι

Λ. Ιασωνίδου 10, 55132
Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά
2311 284046
6948 524500
ekdoseis_molybi@yahoo.gr

Τελευταίες ανακοινώσεις

προβολή όλων

PayPal